Ευχαριστήριο Μήνυμα για την Τιμητική Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ευχαριστεί :

1.Τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου των Αθμονέων που τίμησαν με την παρουσία τους στην τιμητική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος των Αθμονέων την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 στη Βορέειο Βιβλιοθήκη.

2. Τον Δήμαρχο κο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, τον Αντιδήμαρχο κο Ιωάννη Νικολαράκο και τον Προέδρο της ΚΕΔΑ κο Νίκο Πέππα για την υποστήριξη στη δημιουργία της εκδήλωσης.

3.Το μέλος του συλλόγου μας, κα Άννα Λύγουρη για την εισήγηση της «Νέες Μητέρες, Νέες προκλήσεις», παρουσιάζοντας την πολυδιάσταση της μητέρας, με έναν καθηλωτικό – συγκινητικό λόγο.

4.Την τιμώμενη Μητέρα και μέλος του συλλόγου μας κα Γεωργία Αντωνοπούλου, για το ήθος της και  την αγάπη της τόσο στην πολύτεκνη οικογένειά της όσο και γενικότερα στην πόλη του Αμαρουσίου, αλλά και για τον εμπνευστηκό της λόγο δείχνοντας μας την ελπίδα.

5.Το μέλος του συλλόγου μας, κο Επαμεινώνδα Γαρδέλη για τον εισαγωγικό – συγκινητικό του λόγο προς τιμήν της κα  Γεωργίας Αντωνοπούλου.

6.Την σολίστ κα Κατερίνα Τιμολέων για τις υπέροχες μελωδίες 

7.Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Δημήτρη Σμυρνή, τον Αντιπεριφερειάρχη κο Ιωάννη Κεχρή,  την Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑ κα Κατερίνα Βουρλάκη, την Εντεταλμένη Σύμβουλο κα Ελένη Λέκκα, το μέλος της ΚΕΔΑ κο Κυριάκο Χάγερ ,την Πρόεδρο του Σικιαριδείου Ιδρύματος κα Κορίνα Λιούτα, την εκδότη και διευθύντρια της εφημερίδας Αθμόνιον  Βήμα κα Εβίτα Ζέρβα, τον δημοσιογράφο κο Κώστα Λασκαράτο, τον πρώην Αντιδήμαρχο Κώστα Ζαπαντιώτη ,τον πρώην Αντιδήμαρχο κο Ευθύμη Τσίγκα ,την  πρώην Δημοτική Σύμβουλο κα Ελένη Τσουκλείδου , τους Προέδρους και τους εκπρόσωπους συλλόγων και  φορέων του Αμαρουσίου για την παρουσία τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΠΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παρόμοια Άρθρα