ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ         

  Τ ο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης του Κυρίου ΕΥΧΕΤΑΙ -από καρδιάς-  στα μέλη και στους φίλους του ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-προσωπική και οικογενειακή υγεία και το Άγιο Φως της Ανάστασης του Χριστού μας να γεμίσει τις καρδιές όλων μας με Αγάπη για τους συνανθρώπους μας και Ελπίδα για το μέλλον μας.

     Επίσης γνωρίζουμε στα μέλη μας ότι, με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας , φέτος δεν θα λάβουν ευχετήριες κάρτες και το αναλογούν ποσό θα διατεθεί για τη σίτιση των οικονομικά ασθενών συμπολιτών μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

 

                                                                                     Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Ο  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                                         ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320

 

 

.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.