ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

    

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ , με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που έγινε την 6/1/2015, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ-από καρδιάς- τα μέλη και τους φίλους του για την, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, μεγάλη συμμετοχή τους στην ανωτέρω εκδήλωση.

     Επίσης ευχαριστεί : A) Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, Τον Πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδα Γαρδέλη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Ειρήνη Χαλιώτη, Σπύρο Σταθούλη, Δημήτρη Καρλαύτη και Ευθύμιο Τσίγκα, τους Δημοτ. Συμβούλους κ.κ. Θανάση Βελή, Νικόλαο Πέππα, Δημήτρη Σμυρνή, Γεώργιο Ιατρίδη, Κατερίνα Ιωάννου, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Κατερίνα Φραγκάκη, Πέτρο Κόνιαρη, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Κατερίνα Ψάλτη, Λευτέρη Μαγιάκη και Μαίρη Διακολιού, την εκδότρια & Δ/ντρια της Τοπικής Εφημερίδας ¨ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ¨ κ. Σοφία Ζέρβα, καθώς και τους εξής Προέδρους και εκπροσώπους Συλλόγων και Σωματείων της πόλης μας : κ. Δήμητρα Τσουκλείδου από τον ¨Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο¨, κ. Κων/νο Κουτσούκο από τον ¨Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου¨, κ. Θανάση Νησιώτη από τον ¨Εξωραϊστικό Σύλλογο Σωρού¨, την κ. Μίκα Πετρούτσου-Καββάλου από τον ¨Εξωραϊστικό Αναβρύτων ¨και τον ¨Κρηταγενή Δία¨ ,την κ. Ρόζα Κουτσούκου από τον Α.Ο.ΝΕ. ¨ΑΜΑΖΟΝΕΣ¨, την κ. Ζέτα Μονεμβασιώτη από τις ¨ΑΛΚΥΝΟΝΙΔΕΣ¨ , τον κ. Αντώνη Θεοδωρακόπουλο από τον Σύλλογο Μικρασιατών Κων/πολιτών ¨Ιωάννη Βατάτζης¨ και τέλος την Δ/ντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου κ. Φωτεινή Κοσκόρου-Παλαμίδη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

   Β. Την χορηγό της εκδήλωσης κ. Αθηνά Γκιούλμπαμπα, ιδιοκρήτρια του ομώνυμου κοσμηματοπωλείου της πόλης μας, που κάθε χρόνο προσφέρει το γούρι της χρονιάς.                          

                                                                                     Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Η  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                     ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΛΑ-ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ    
    

sm 1 lg   sm 3 lg  sm 4 lg

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.