ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


     To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ –από καρδιάς- τα μέλη και τους φίλους του για την εντυπωσιακά μεγάλη παρουσία τους στην ετήσια αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9/2/2014 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού ¨ΤΟΛ¨ του Κέντρου Κεραμικής.

  Επίσης ευχαριστεί : Α) Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη καθώς και τη σύζυγό του κ. Μαρίνα Σταυράκη, τους Αντιδημάρχους κκ Πέππα Νικόλαο, Σταθούλη Σπυρίδωνα, Καμπούκο Δημήτρη, Σμυρνή Δημήτρη και Κόκκαλη Βασίλη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κκ Δημ. Καρλαύτη, Ιωάννου Κατερίνα, Λέκκα Ελένη, Παπαδόπουλο Μιχ., Βλάχο Κων/νο και Ιατρίδη Γεώργιο, τον τέως Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Χρήστο Βλάχο, τους τέως Δημοτ. Συμβούλους κ.κ. Δημήτρη Βλάχο , Πέτρο Καλογρίδη και Σοφία Λεβαντή-Μασούρη καθώς και τους Προέδρους των Συλλόγων : από τις ¨ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ¨ την κ. Μαρία Μοσχού, από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου κ. Κώστα Κουτσούκο, από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο κ. Δήμητρα Τσουκλείδου, από τον Εκδρομικό & Περιηγητικό Σύλλογο κ. Μάκη Ουϊλς και από τον Αθλητικό Σύλλογο ¨Αμαζόνες¨ κ. Ρόζα Κουτσούκου, που τίμησαν με την παρουσία τους την ανωτέρω εκδήλωση.

Β) Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου κ. Κική Χαϊμαντά και κ. Κώστα Γεωργίου του Σταματίου για τη μεγάλη βοήθειά τους στη συλλογή των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς που διεξήχθη κατά τη διάρκεια της συνεστίασης , καθώς επίσης την κ. Ελένη Δημητρίου για την προσφορά δώρων  και τον κ. Πέτρο Καλογρίδη για την προσφορά τριών πινάκων ζωγραφικής.

Τέλος Γ) Ένα θερμότατο ευχαριστώ στα καταστήματα της πόλης μας που η μεγάλη προσφορά των δώρων τους στο σύλλογό μας βοήθησε τα μέγιστα στη διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς, με αποτέλεσμα την οικονομική στήριξη του Συλλόγου μας στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διάγουμε.

                                                                                     Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                  Η Πρόεδρος                                                                                                                                              Ο  Γεν. Γραμματέας

 

     ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ                                                                                                                         ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣphoto1     photo2

photo3     photo4

 

 photo5

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <<ΤΟΛ>> του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207).

 

Τιμή πρόσκλησης :15,00 Ευρώ (πλήρες φαγητό, ποτό, γλυκό και μουσική)

Ώρα προσέλευσης : 13.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής : κ. Έφη Μανιάτη τηλ. 210-8066029,

                                       κ. Σπύρο Κουτσούκο τηλ. : 6981059970 και

                                       κ. Δέσποινα Περαντάκου τηλ. : 6977095320
.Powered By Joomla 3.0 templates. Created By Aristf.